Mac computer kursus - Seniorværkstederne i Svendborg

Seniorværkstederne
Gå til indhold
Der startes  et nyt kursus  onsdag den 8 september 2021.
 

Der undervises onsdage fra kl. 13:00 til 16:00 i IT lokale 5.

Et MAC kursus er lige noget for dig der har en MAC computer, idet kurset dækker alle fineserne i Alle MAC programmerne der fulgte med computeren.
Såvel nybegyndere samt erfarne brugere vil kunne få meget ud af kurset.
Kurset dækker over alle de funktioner der er på en MAC computer samt alle de medfølgende programmer.

Det vil sige at vi underviser i Pages som er Apples tekstbehandlingsprogramm, Keynote som er tilsvarende det som hedder Powerpoint, Numbers er et regneark, Foto som bruges til at opbevare alle dine billeder og hvor du kan også redigere dine billeder samt Imovie som vi laver film i.

Der vil blive rig mulighed for at indsætte sig i alle funktionerne på en MAC computer

Der vil blive udsendt skriftligt materiale til den enkelte kursist således at hvis det ønskes kan I følge op på kurset derhjemme.

Vi bruger MACOS  Big Sur som styresystem

Alle skal medbringe sin egen computer idet vi ikke har MAC computere på værkstedet. (Bærbare såvel som stationære computere kan bruges)

Som nævnt vil der være noget for enhver, der vil på hvert eneste kursus være noget som I ikke havde opdaget at jeres computer kunne, og I vil opdage at jeres computer kan gøre alt det som I ønsker.

Tilmelding kan ske ved henvendelse til Underviseren eller ved direkte kontakt til Seniorværkstederne, på tlf.: 62 22 95 69 eller på mail: kontoret@senior-vst.dk

Underviseren kan kontaktes på mail viemaen@stofanet.dk

Underviser:
Poul Buchholz Hansen (PBH)
Tilbage til indhold